TTY Palvelut Oy

Asumispalvelut

Työterapisen yhdistyksen kaikki asumispalvelusopimukset siirtyivät 1.1.2021 alkaen TTY Palvelut Oy:n (3137277-1) sopimuksiksi. TTY Palvelut Oy on Työterapisen yhdistyksen kokonaan omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö.

Työterapisen yhdistyksen aiemmin tuottamiin asumispalveluihin ei vaihdon yhteydessä ole tullut minkäänlaisia muutoksia. Pajalan työterapinen toiminta sekä asumisneuvonta ja kokouspalvelut jatkuvat ennallaan Työterapisen yhdistyksen toimintana.

TTY Palvelut Oy tuottaa tukiasumispalveluja, joissa tuetaan asumisessaan hankaluuksiin joutuneita mielenterveys – ja päihdekuntoutujia.

TTY Palvelut Oy tekee tiivistä yhteistyötä Kuopion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa saadakseen asiakkailleen sujuvaa ja viranomaistahojen kanssa yhdenmukaista palvelua. Työsuhteessa on noin 70 henkilöä, joilla on terveys- tai sosiaalialan koulutus.

TTY Palvelut seuraa ja kehittää tarjoamiensa palvelujen laatua ja huomioi niin yhteistyökumppaneilta, asukkailta kuin omaisiltakin saatua palautetta ja palvelujen tarvetta. TTY Palvelut panostaa henkilöstön säännölliseen kouluttamiseen ammattitaidon ja erityisosaamisen lisäämiseksi.

Muut palvelut

Asiakkaita varten Hietaranta, Pajala ja Taverna Artturo palveluineen

TTY Palvelut Oy:n asiakkailla on käytössään vapaa-ajanviettopaikka, Hietaranta, Kallaveden rannalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet asiakkaiden päivätoiminnalle.

Työterapisen yhdistyksen työtoimintakeskus Pajala tarjoaa TTY Palvelut Oy:n asumispalveluissa asuville asiakkailleen työterapista toimintaa, jolla tiedetään olevan erityisen myönteisiä vaikutuksia elämisen tukemisessa. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ja innostaa asiakkaita löytämään omat taitonsa ja kykynsä sekä auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehittämisalueita. Asiakkailla on mahdollisuus huoltaa polkupyöriä, painaa kankaita, kutoa mattoja tai tehdä metalli- ja puutöitä.

Inkilänkodilla sijaitseva ravintola Taverna Artturo tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden päivittäiseen lounaaseen.

AJANKOHTAISTA

13.5.2022
Ingmanedun media-alan opiskelija on tehnyt opintoihin liittyvän harjoittelun aikana upeat videot kokoustiloistamme, Hietarannasta sekä Männistön Aimun asumisyksiköstä (aukeaa YouTubessa). Ollaan yhteyksissä.
Hietarannan esittelyvideoon tästä!>>
Inkilänrinteen kokoustilojen esittelyvideoon tästä!>>
Männistön Aimun esittelyvideoon tästä!>>

14.3.2022
TTY Palvelut Oy:n päivitetyt yhteystiedot vuodelle 2022.
Yhteystiedot 2022>>

30.9.2021
Työterapisen yhdistyksen laatujärjestelmälle on myönnetty 28.9.2018 Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman (SHQS) kriteeristön mukainen laaduntunnustus. Laatujärjestelmän kehittäminen ja ylläpito siirtyvät yhtiöittämisen myötä 1.1.2021 alkaen TTY Palvelut Oy:lle. Laaduntunnustus on myönnetty 24.9.2021 TTY Palvelut Oy:lle. Laaduntunnustus on voimassa 23.9.2024 saakka.
Laaduntunnustuksen sertifikaatti >>

2.12.2020
TTY Palvelut Oy vastaanottaa ja suosii verkkolaskuja. Linkistä avautuu laskutustiedot 1.1.2021 alkaen. Lisätietoja asiakaspalvelusta p. 040 840 1784.
Verkkolaskuosoite >>

Facebook

Cover for TTY Palvelut Oy
97
TTY Palvelut Oy

TTY Palvelut Oy

Erityisryhmien asumispalveluja

Mielenterveyttä edistäen ja päihteettömiä päiviä tukien

Asumispalveluyksiköt Kuopiossa:
Kotirinne
Inkilänkoti
Patakukkulan palvelukeskus
Männistön Aimu
Metsola

Varkaudessa:
Savonkoti

6 days ago

TTY Palvelut Oy
TTY Palvelut Oy ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TTY Palvelut Oy
Pitkään jatkunut perinne sisävesiristeilyn merkeissä koitti jälleen tänään, kun laivallinen asiakkaitamme ja henkilökuntaamme lähti Kallaveden kauniisiin maisemiin auringosta nauttimaan. 🥰Matkan aikana sai jokainen mahan täyteen ja taatusti hyvän mielen. Tätä kannatti odottaa. ❤️Kiitos Roll Risteilyt ja M/s Queen R lempeästä kyydistä. Kiitos myös asiakkaamme ja henkilökuntamme loistavasta seurasta.Aurinkoista kesää kaikille! ☀️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TTY Palvelut Oy
Iloista valon ja keskikesän juhlaa! 🌞 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TTY Palvelut Oy
Eilen vietettiin TTY Palvelut Oy:n henkilökunnan perheiden päivää, johon oli tervetulleita kaikki henkilökunnan läheiset. Iltapäivän ohjelmasta vastasi joukko alkukesästä työskennelleitä nuoria, joiden päätehtävänä oli suunnitella meille mukava tapahtuma. Ja voi miten upeasti tässä onnistuivatkaan! Nuorten tukena oli ihanan idearikas ja aktiivinen työntekijäjoukko. Yhdessä he saivat aikaiseksi mukavan, lämminhenkisen ja tapahtumarikkaan sirkus-teemaisen iltapäivän, josta jokainen poistui hymyillen. Kiitos jokaiselle panoksensa tähän laittaneelle! ❤Iltapäivään mahtui nyrkkeilyä, kasvomaalausta, askartelua, onnenpyörää, hattaraa, puujalkakävelyä, hierontaa ja paljon muuta mukavaa, rohkeimmat kävivät myös uimassa ja polskimassa yksisarvisen ja muiden kavereiden kanssa.Jotta pystymme takaamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, tulee meidän huolehtia myös työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tällaiset päivät tuovat iloa pitkäksi aikaa ja uskoisimme tästä tulevan vuotuinen tapahtuma. ❤ ... See MoreSee Less
View on Facebook