TTY Palvelut Oy

Asumispalvelut

Työterapisen yhdistyksen kaikki asumispalvelusopimukset siirtyivät 1.1.2021 alkaen TTY Palvelut Oy:n (3137277-1) sopimuksiksi. TTY Palvelut Oy on Työterapisen yhdistyksen kokonaan omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö.

Työterapisen yhdistyksen aiemmin tuottamiin asumispalveluihin ei vaihdon yhteydessä ole tullut minkäänlaisia muutoksia. Pajalan työterapinen toiminta sekä asumisneuvonta ja kokouspalvelut jatkuvat ennallaan Työterapisen yhdistyksen toimintana.

TTY Palvelut Oy tuottaa tukiasumispalveluja, joissa tuetaan asumisessaan hankaluuksiin joutuneita mielenterveys – ja päihdekuntoutujia.

TTY Palvelut Oy tekee tiivistä yhteistyötä Kuopion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa saadakseen asiakkailleen sujuvaa ja viranomaistahojen kanssa yhdenmukaista palvelua. Työsuhteessa on noin 70 henkilöä, joilla on terveys- tai sosiaalialan koulutus.

TTY Palvelut seuraa ja kehittää tarjoamiensa palvelujen laatua ja huomioi niin yhteistyökumppaneilta, asukkailta kuin omaisiltakin saatua palautetta ja palvelujen tarvetta. TTY Palvelut panostaa henkilöstön säännölliseen kouluttamiseen ammattitaidon ja erityisosaamisen lisäämiseksi.

Muut palvelut

Asiakkaita varten Hietaranta, Pajala ja Taverna Artturo palveluineen

TTY Palvelut Oy:n asiakkailla on käytössään vapaa-ajanviettopaikka, Hietaranta, Kallaveden rannalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet asiakkaiden päivätoiminnalle.

Työterapisen yhdistyksen työtoimintakeskus Pajala tarjoaa TTY Palvelut Oy:n asumispalveluissa asuville asiakkailleen työterapista toimintaa, jolla tiedetään olevan erityisen myönteisiä vaikutuksia elämisen tukemisessa. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ja innostaa asiakkaita löytämään omat taitonsa ja kykynsä sekä auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehittämisalueita. Asiakkailla on mahdollisuus huoltaa polkupyöriä, painaa kankaita, kutoa mattoja tai tehdä metalli- ja puutöitä.

Inkilänkodilla sijaitseva ravintola Taverna Artturo tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden päivittäiseen lounaaseen.

AJANKOHTAISTA

28.11.2022
TTY Palvelut Oy:n päivitetyt yhteystiedot 1.1.2023 alkaen.
Yhteystiedot 2023>>

28.11.2022
TTY Palvelut Oy vastaanottaa ja suosii verkkolaskuja. Linkistä avautuu päivitetyt laskutustiedot 28.11.2022 alkaen. Lisätietoja asiakaspalvelusta p. 040 840 1784.
Verkkolaskuosoite >>

13.5.2022
Ingmanedun media-alan opiskelija on tehnyt opintoihin liittyvän harjoittelun aikana upeat videot kokoustiloistamme, Hietarannasta sekä Männistön Aimun asumisyksiköstä (aukeaa YouTubessa). Ollaan yhteyksissä.
Hietarannan esittelyvideoon tästä!>>
Inkilänrinteen kokoustilojen esittelyvideoon tästä!>>
Männistön Aimun esittelyvideoon tästä!>>

30.9.2021
Työterapisen yhdistyksen laatujärjestelmälle on myönnetty 28.9.2018 Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman (SHQS) kriteeristön mukainen laaduntunnustus. Laatujärjestelmän kehittäminen ja ylläpito siirtyvät yhtiöittämisen myötä 1.1.2021 alkaen TTY Palvelut Oy:lle. Laaduntunnustus on myönnetty 24.9.2021 TTY Palvelut Oy:lle. Laaduntunnustus on voimassa 23.9.2024 saakka.
Laaduntunnustuksen sertifikaatti >>

Facebook

Cover for TTY Palvelut Oy
125
TTY Palvelut Oy

TTY Palvelut Oy

Erityisryhmien asumispalveluja

Mielenterveyttä edistäen ja päihteettömiä päiviä tukien

2 days ago

TTY Palvelut Oy
Tekemistä ja toimintaa yli 65-vuotiaille miehille! Työterapinen yhdistys ry:n hanke on löytänyt tekijänsä ja lähtee nyt rakentamaan toimintaa Markon ja Suvituulin johdolla. Kuulutko kohderyhmään tai tunnetko jonkun, joka voisi hyötyä tällaisesta toiminnasta? Vinkkaa toverille ja käy tykkäämässä hankkeen sivusta, jotta näet mitä tapahtuu. 🥰TEKEMISTÄ JA TOIMINTAA YLI 65-VUOTIAILLE MIEHILLEKuopion Työterapinen yhdistys on käynnistänyt Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen rahoittamana kolmevuotisen hankkeen, jonka tarkoituksena on koota yhteen Kuopion koillisen kaupunkialueen (Inkilänmäki, Männistö, Linnanpelto, Kelloniemi, Saarijärvi) yli 65-vuotiaita miehiä.Hankkeen tavoitteena on järjestää tekemistä ja toimintaa arkeen, toteuttaa erilaista ryhmätoimintaa kohderyhmän toiveiden mukaisesti, lievittää ikämiesten yksinäisyyden kokemuksia sekä lisätä osallisuutta.Hankkeessa työskentelevät Marko Haakana (sairaanhoitaja YAMK) sekä Suvituuli Riihimäki (sosionomi AMK), ja nyt etsimmekin kohderyhmään kuuluvia ikämiehiä osallistujiksi, keskustelijoiksi, vertaisosaajiksi tai -ohjaajaksi. Tule meidän kanssamme suunnittelemaan ja luomaan uutta tai vinkkaa toiminnastamme tutuille!Marko ja Suvituuli ovat tavoitettavissa maanantaista perjantaihin, lisäksi toivotamme Teidät tervetulleiksi kahvi- tai teekupposen äärelle maanantaisin klo 9.30-11.30 Inkiläntie 7:ään keskustelemaan ja ideoimaan lisää toiminnasta! ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TTY Palvelut Oy
Savonkoti on uhmannut aamun tuiskuja ja lähtenyt ulkoilemaan yhdessä. Antoisalta päivältä kuulostaa ja näyttää! ❤️Leiripäivää viettämässä Puurtilassa🥰 Sää näytti aamulla sateiselta, vaan se ei meitä säikäyttänyt.❄️🌧 On ulkoiltu, pelailtu, lumikenkäilty, pilkitty ja saunottu. 🎣🃏✨️ Päivä jatkuu vielä mukavan yhdessä olon merkeissä❤️ Kiitos Varkauden Seurakunta yhteisestä leiripäivästä ja upean päivän mahdollistamisesta 🥰🤩#savokoti#ttypalvelutoy#varkaudenseurakunta#yhdessä ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TTY Palvelut Oy
Kotiväki kävi viime viikolla porukalla makkaran paistossa laavulla. Tällaiset retket mahdollistavat kohtaamisen turvallisessa ympäristössä ja antavat virtaa pitkäksi aikaa, aurinkoenergialla tässä myös osuutensa. ☀️Mitäs kaikkea muuta Kotiväki tekee? Tule kuulemaan avoimille oville keskiviikkona 22.3. klo: 9.-12.00! ☀️ Ilmoita saapumisestasi sekä mahdollisista ruokarajoitteista sähköpostitse kotivaki@ttypalvelut.fi. Tervetuloa! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TTY Palvelut Oy
Kotiväessä vietetään avoimia ovia keskiviikkona 22.3.2023 klo: 9.-12.00. Olet erittäin tervetullut! 🌷 Ilmoitathan saapumisestasi sekä mahdollisista ruokarajoitteista ensi viikon aikana spostitse kotivaki@ttypalvelut.fi tai kuvan QR-koodin kautta. Tervetuloa! ❤️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TTY Palvelut Oy
Aimulaiset on laskeneet mäkiä suksilla, laudoilla ja renkailla ja nauttineet aurinkoisista keleistä! ☀️ ... See MoreSee Less
View on Facebook