TTY Palvelut Oy

Asumispalvelut

Työterapisen yhdistyksen kaikki asumispalvelusopimukset siirtyivät 1.1.2021 alkaen TTY Palvelut Oy:n (3137277-1) sopimuksiksi. TTY Palvelut Oy on Työterapisen yhdistyksen kokonaan omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö.

Työterapisen yhdistyksen aiemmin tuottamiin asumispalveluihin ei vaihdon yhteydessä ole tullut minkäänlaisia muutoksia. Pajalan työterapinen toiminta sekä asumisneuvonta ja kokouspalvelut jatkuvat ennallaan Työterapisen yhdistyksen toimintana.

TTY Palvelut Oy tuottaa tukiasumispalveluja, joissa tuetaan asumisessaan hankaluuksiin joutuneita mielenterveys – ja päihdekuntoutujia.

TTY Palvelut Oy tekee tiivistä yhteistyötä Kuopion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa saadakseen asiakkailleen sujuvaa ja viranomaistahojen kanssa yhdenmukaista palvelua. Työsuhteessa on noin 70 henkilöä, joilla on terveys- tai sosiaalialan koulutus.

TTY Palvelut seuraa ja kehittää tarjoamiensa palvelujen laatua ja huomioi niin yhteistyökumppaneilta, asukkailta kuin omaisiltakin saatua palautetta ja palvelujen tarvetta. TTY Palvelut panostaa henkilöstön säännölliseen kouluttamiseen ammattitaidon ja erityisosaamisen lisäämiseksi.

Muut palvelut

Asiakkaita varten Hietaranta, Pajala ja Taverna Artturo palveluineen

TTY Palvelut Oy:n asiakkailla on käytössään vapaa-ajanviettopaikka, Hietaranta, Kallaveden rannalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet asiakkaiden päivätoiminnalle.

Työterapisen yhdistyksen työtoimintakeskus Pajala tarjoaa TTY Palvelut Oy:n asumispalveluissa asuville asiakkailleen työterapista toimintaa, jolla tiedetään olevan erityisen myönteisiä vaikutuksia elämisen tukemisessa. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ja innostaa asiakkaita löytämään omat taitonsa ja kykynsä sekä auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehittämisalueita. Asiakkailla on mahdollisuus huoltaa polkupyöriä, painaa kankaita, kutoa mattoja tai tehdä metalli- ja puutöitä.

Inkilänkodilla sijaitseva ravintola Taverna Artturo tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden päivittäiseen lounaaseen.

AJANKOHTAISTA

1.11.2023
TTY Palvelut Oy:n yhteystiedot 1.11.2023 alkaen.
Yhteystiedot 2023>>

1.11.2023
Työterapinen yhdistys ry:n yhteystiedot 1.11.2023 alkaen.
Yhteystiedot 2023>>

1.3.2023
TEKEMISTÄ JA TOIMINTAA YLI 65-VUOTIAILLE MIEHILLE
Kuopion Työterapinen yhdistys on käynnistänyt Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen rahoittamana kolmevuotisen hankkeen, jonka tarkoituksena on koota yhteen Kuopion koillisen kaupunkialueen yli 65-vuotiaita miehiä.
Lue lisää hankkeesta!>>

28.11.2022
TTY Palvelut Oy sekä Työterapinen yhdistys r.y. vastaanottaa ja suosii verkkolaskuja.
Laskutustiedot, TTY Palvelut Oy >>
Laskutustiedot, Työterapinen yhdistys r.y. >>

13.5.2022
Ingmanedun media-alan opiskelija on tehnyt opintoihin liittyvän harjoittelun aikana upeat videot kokoustiloistamme, Hietarannasta sekä Männistön Aimun asumisyksiköstä (aukeaa YouTubessa).
Hietarannan esittelyvideoon tästä!>>
Inkilänrinteen kokoustilojen esittelyvideoon tästä!>>
Männistön Aimun esittelyvideoon tästä!>>

30.9.2021
Työterapisen yhdistyksen laatujärjestelmälle on myönnetty 28.9.2018 Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman (SHQS) kriteeristön mukainen laaduntunnustus. Laatujärjestelmän kehittäminen ja ylläpito siirtyvät yhtiöittämisen myötä 1.1.2021 alkaen TTY Palvelut Oy:lle. Laaduntunnustus on myönnetty 24.9.2021 TTY Palvelut Oy:lle. Laaduntunnustus on voimassa 23.9.2024 saakka.
Laaduntunnustuksen sertifikaatti >>

Facebook

Cover for TTY Palvelut Oy
136
TTY Palvelut Oy

TTY Palvelut Oy

Erityisryhmien asumispalveluja

Mielenterveyttä edistäen ja päihteettömiä päiviä tukien

2 days ago

TTY Palvelut Oy
TTY:n somen takana on tähän saakka häärinyt kuvan punanuttuinen Henna-tonttu, joka myös Männistön Aimun ja Kotiväen yksikönjohtajana vaikuttaa. Tänään on sometiimi laajentunut Savonkodin yksikönjohtajalla, Noora-tontulla ja ensi vuoden somesisältöä on alettu reippaasti suunnittelemaan. Minkälaista sisältöä juuri Sinä haluaisit sivuillamme nähdä? Otamme mielellämme ideoita vastaan. 🥰 ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

TTY Palvelut Oy
"Oi Suomi, katso, Sinun päiväs koittaaYön uhka karkoitettu on jo poisJa aamun kiuru kirkkaudessa soittaaKuin itse taivahan kansi soisYön vallat aamun valkeus jo voittaaSun päiväs koittaa, oi synnyinmaa."Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TTY Palvelut Oy
Kuopion kansalaisopisto haastoi kaikki tekemään villasukkia, lapasia ja pipoja asunnottomille pohjoissavolaisille. Tänään haasteen käynnistänyt Leena sekä ihanan iloinen laulu- ja soittoryhmä Iskelmien ystävät kävivät talven lämmikkeet luovuttamassa Patakukkulan palvelukeskukselle. ❤Samassa yhteydessä Patakukkulan palvelukeskuksen asiakkaat ja henkilökunta saivat nauttia ihanasta retkestä, kun Iskelmien ystävät esittivät "Muistan kuumaa nuoruuttain"- konsertin. Ja voi miten huikea retki tämä olikaan! Iloa, riemua, elämän kolhuja ja rakkautta aina 1960-luvulta tähän päivään - suorastaan mykistävä esitys! ❤Talven lämmikkeet jaetaan asunnottomien asumispäivystyksen kautta niitä tarvitseville. Tuhannet kiitokset kaikille talven lämmikkeitä tehneille ja näitä luovuttamassa mukana olleille! Toitte lämpöä ei vain varpaille, vaan myös sydämiimme. ❤#kuopionkansalaisop_musiikki #kuopionkansalaisopisto #muistankuumaanuoruuttain #iskelmienystävät ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TTY Palvelut Oy
Tervetuloa Pajalaan jouluostoksille 11.-15.12.2023! 🎄 Pajala löytyy osoitteesta Pyynpolku 10 G (autolla kulkeminen Rastaantien kautta, jossa opastekyltti). ❤Tervetuloa Pajalan joulumyyjäisiin!11.-15.12. Pajalan myymälä virittäytyy joulutunnelmaan ja tarjolla on käsityö- ja puutuotteita pukinkonttiin. Myynnissä mm. mehiläisvahakynttilöitä, tonttulakkeja, värjättyjä lankoja, joulukransseja, heijastavia tuotteita, keittiötekstiilejä, mattoja, koruja, kortteja, puunkantotelineitä, löyly- ja lämpömittareita sekä lukemattomia muita tuotteita lahjaksi tai itseä ilahduttamaan! Olemme avoinna vko 50 ma, ke, to ja pe klo 9-15.30 ja ti pidennetysti klo 9-17.30. Tiistaina tarjolla myös glögiä ja piparkakkuja!(Osoite: Pyynpolku 10 G, 70340 Kuopio) ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TTY Palvelut Oy
TTY Palveluilla on alettu tekemään jouluvalmisteluja vähän jokaisessa yksikössä. Kalenterit on täytetty ja tontun joulukorttipajat käynnistetty. Vahtitonttujakin on jo vartiopaikoilleen ilmestynyt ja kuusista aletaan pian pölyjä tomuttamaan. 🎄 ... See MoreSee Less
View on Facebook