Muut palvelut

Pajala

TAVERNA ARTTURO

KOKOUSPALVELUT

HIETARANTA

Pajalan toimintaa

Pajala tarjoaa työterapista toimintaa henkilöille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella erilaisten elämäntilanteidensa vuoksi. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ja innostaa asiakkaita löytämään omat taitonsa ja kykynsä sekä auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehittämisalueita. Tämä tapahtuu pajatyöskentelyn sekä työ- ja yksilövalmennuksen ja -ohjauksen avulla.

Pajalassa tehdään yhteistyötä Työterapisen yhdistyksen omien asumisyksiköiden lisäksi mm. Kuopion kaupungin työllisyyspalvelun, TE-keskuksen, Rikosseuraamusviraston ja oppilaitosten kanssa. Työterapisen yhdistyksen asukkaille tarjotun omaehtoisen ja ohjatun toiminnan lisäksi Pajalan työpajat (käsityö-, puu-, pyörä- ja autopaja sekä kiinteistönhoito) tarjoavatkin mahdollisuuden mm. toiminnalliseen kartoitusjaksoon, työelämäkokeiluun, työssäoppimiseen (opiskelijoille) ja yhdyskuntapalvelun suorittamiseen.

Työpajoissa keskeistä on, valitusta toiminnosta tai palvelusta riippuen, asiakkaan toimintakyvyn selvittäminen, ylläpitäminen tai edistäminen. Työelämäkokeilussa lähtökohtana on asiakkaan ammatillisten valmiuksien ja osaamisen lisääminen. Työpajoille on mahdollista tulla tutustumaan etukäteen ja suunnitella palvelujakson sisältöä yhdessä työ- ja yksilövalmentajien kanssa.

Lisätietoja Pajalan omilta kotisivuilta www.pajala.info

Pajala

Pajala


Yhteystiedot:

Pajala
Pyynpolku 10 G,
70340 KUOPIO,
p. 044 742 6778
Vastuuhenkilö Tapani Taskinen p. 044 712 2568
www.pajala.info

Löydät Pajalan Facebookista

Taverna Artturo

Inkilänkodin alakerrassa sijaitseva ravintola Taverna Artturo tarjoaa Työterapisen yhdistyksen asukkaille päivittäin maittavan ja terveellisen aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan.
Monipuolisen ateriapaketin hinta on 16 e päivässä

Taverna Arturo

.

artturo2
artturo6

Aukioloajat

ma – pe 11:00 – 14:00

Yhteystiedot:

Taverna Arturo
Inkiläntie 2 C, 70340 Kuopio
Puhelin 050 365 1836

Kokouspalvelut

Työterapisen yhdistyksen vuokrattavat kokous- ja koulutustilat sijaitsevat Inkiläntie 7:ssä, Inkilänmäen seurakunnan entisessä seurakuntatalossa. Kokoustiloissa on käytettävissä videotykki, tietokone, langaton verkko, fläppitaulu sekä uusimmat toimistosovellukset. Kokoustiloihin sopii yli kaksikymmentä henkilöä. Tilavuokra on 10 e/ tunti + alv. Lounasravintola Aika tarjoaa tilauksesta aamu- ja päiväkahvit joko makean tai suolaisen leivonnaisen kera. Ajassa voi myös nauttia lounaan arkisin aina klo 10:30 – 14 välisenä aikana.

Kokouspalvelut

.

artturo2
artturo6

Hinnat

Juhlapalvelu Remar on aloittanut 1.7.2018 alkaen lounasravintola Ajan toiminnasta vastaavana. Kahvitarjoilut ja ateriat hoituvat siis nykyisellään Remarin kautta.

Yhteystiedot:

Tilavuokraus: info(at)tyoterapinen.net, p. 040 840 1784.
Lounasravintola AIKA p. 040 076 9879.

Hietaranta

Yhdistyksen asiakkailla on käytössään vapaa-ajanviettopaikka, Hietaranta, Kallaveden rannalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet asiakkaiden päivätoiminnalle, erilaisten tapahtumien järjestämiselle sekä myös ympärivuotisen mahdollisuuden majoittumiselle. Asiakkaat käyvät mökillä yhdessä ohjaajien kanssa makkaranpaistossa, saunomassa, uimassa, kalassa ja veneilemässä rauhallisessa ja kauniissa miljöössä. Hietarannassa järjestetään asiakkaille päivätoiminnan lisäksi juhannus- ja joulujuhlia.

Pihapiirissä on vanhan ja viehättävän asuinrakennuksen lisäksi rantasauna ja grillikota. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joissa on sängyt 12 henkilölle tyynyineen ja peittoineen sekä kylpyhuone. Alakerrassa on nykyaikainen ja hyvin varusteltu keittiö. Isoon tupaan pöytien ympärille mahtuu isompikin joukko. Tunnelmaa ja lämpöä tuo varaava vuolukivitakka. Tuvasta pääsee isolle terassille, joka on osin katettu. Kesäisin asiakkaiden käytössä on kaksi vaihdepyörää, vene ja airot.

Hietarantaa ei toistaiseksi vuonna 2018 – 2019 vuokrata ulkopuolisille.

Hietaranta

.

artturo2
artturo6

Osoite:

Veteraanitie 8, 70420 Kuopio

Löydät meidät myös Facebookista