Muut palvelut

Pajala

TAVERNA ARTTURO

KOKOUSPALVELUT

HIETARANTA

Pajalan toimintaa

Pajalan toiminta on Työterapinen yhdistys ry:n toimintaa. Pajala tarjoaa työterapista toimintaa henkilöille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella erilaisten elämäntilanteidensa vuoksi. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ja innostaa asiakkaita löytämään omat taitonsa ja kykynsä sekä auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehittämisalueita. Tämä tapahtuu pajatyöskentelyn sekä työ- ja yksilövalmennuksen ja -ohjauksen avulla.

Pajalassa tehdään yhteistyötä TTY Palvelut Oy:n asumisyksiköiden lisäksi mm. Kuopion kaupungin työllisyyspalvelun, TE-keskuksen, Rikosseuraamusviraston ja oppilaitosten kanssa. TTY Palveluiden asiakkaille tarjotun omaehtoisen ja ohjatun toiminnan lisäksi Pajalan työpajat (käsityö-, puu- ja pyöräpaja) tarjoavat mahdollisuuden mm. kuntouttavaan työtoimintaan työ- ja toimintakykyä kartoittavana palveluna, työ- ja toimintakykyä edistävää kuntouttavaa työtoimintaa kokonaisvaltaisena ostopalveluna sekä sosiaalista kuntoutusta. Lisäksi Pajala tarjoaa mahdollisuuden työssäoppimiseen (opiskelijoille) ja yhdyskuntapalvelun suorittamiseen.

Työpajoissa keskeistä on, valitusta toiminnosta tai palvelusta riippuen, asiakkaan toimintakyvyn selvittäminen, ylläpitäminen tai edistäminen. Työpajoille on mahdollista tulla tutustumaan etukäteen ja suunnitella palvelujakson sisältöä yhdessä työ- ja yksilövalmentajien kanssa.

Lisätietoja Pajalan omilta kotisivuilta www.pajala.info

Pajala

Pajala


Yhteystiedot:

Pajala
Pyynpolku 10 G, 70340 KUOPIO
pajala[at]tyoterapinen.net
Yksilövalmentaja Tarja Palo p. 044 704 8948
www.pajala.info

Löydät Pajalan Facebookista

Taverna Artturo

Inkilänkodilla alakerrassa sijaitseva ravintola Taverna Artturo tarjoaa TTY Palvelut Oy:n asiakkaille mahdollisuuden päivittäiseen lounaaseen. Inkilänkodin asiakkaille tarjotaan päivittäin maittavan ja terveellisen lounaan lisäksi mahdollisuus nauttia myös aamupala, päivällinen sekä iltapala. Monipuolisen ateriapaketin hinta on 16,30 euroa päivässä.

Taverna Artturo

.

artturo2
artturo6

Aukioloajat

ma – pe 11:00 – 14:00

Yhteystiedot:

Taverna Artturo
Inkiläntie 2 C, 70340 Kuopio
Puhelin 050 365 1836

Kokouspalvelut

Kokouspalvelut Inkilänrinteellä jatkuvat 1.1.2024 alkaen ennallaan Työterapisen yhdistyksen toimintana. Työterapisen yhdistyksen vuokraama kokous- ja koulutustilat sijaitsee osoitteessa Inkiläntie 7, 70340 KUOPIO. Rauhallisessa kokoustilassa on käytössä kiinteä tietokone ja verkkoyhteys, projektori, kokouskaiutin ja kamera, langaton verkko sekä fläppitaulu. Kokoustiloihin sopii noin 20 henkilöä.

Hinnat

Tilavuokra vuonna 2024 on edullinen 25 €/h (sis. alv 24%) Samassa kiinteistössä toimii Juhlapalvelu Remarin ylläpitämä lounasravintola Aika, joka tarjoaa kokoustiloihin tilauksesta aamu- ja päiväkahvit joko makean tai suolaisen leivonnaisen kera. Ajassa voi nauttia lounaan arkisin aina klo 10:30 – 13:30 välisenä aikana.

Yhteystiedot:

Tilavuokraus: info[at]tyoterapinen.net, p. 040 840 1784.
Lounasravintola AIKA p. 040 076 9879.

Hietaranta

TTY Palvelut Oy:n asiakkailla on käytössään vapaa-ajanviettopaikka, Hietaranta, Kallaveden rannalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet asiakkaiden päivätoiminnalle, erilaisten tapahtumien järjestämiselle sekä myös ympärivuotisen mahdollisuuden majoittumiselle. Asiakkaat käyvät mökillä yhdessä ohjaajien kanssa makkaranpaistossa, saunomassa, uimassa, kalassa ja veneilemässä rauhallisessa ja kauniissa miljöössä. Hietarannassa järjestetään asiakkaille päivätoiminnan lisäksi juhannus- ja joulujuhlia.

Pihapiirissä on vanhan ja viehättävän asuinrakennuksen lisäksi rantasauna ja grillikota. Pihasta löytyy myös maakellari. Alakerrassa on nykyaikainen ja hyvin varusteltu keittiö. Isoon tupaan pöytien ympärille mahtuu isompikin joukko. Tunnelmaa ja lämpöä tuo varaava vuolukivitakka. Tuvasta pääsee isolle katetulle terassille. Kesäisin asiakkaiden käytössä on kaksi vaihdepyörää ja soutuvene.

Vuokraamme Hietarantaa päivittäin klo 7-22 välisenä aikana koulutus- ja juhlatilaisuuksiin. Tilavuokra on 37,50 €/h (sis.alv. 24%). Hietarantaan mahtuu juhlimaan samanaikaisesti noin 25 henkilöä ja paikka sopii esimerkiksi ristiäisjuhliin. Hietarantaa ympäröi Siirtolapuutarha-alue.

Pidämme Hietarannan suljettuna ajalla 1.1.2024-31.3.2024.

Kuvia Hietarannasta löytyy Hietarannan omilta Facebook-sivuilta (Hietaranta 2023), tervetuloa tutustumaan.

Käsittelemme varauspyynnöt sähköpostissa, hietaranta@ttypalvelut.fi saapumisjärjestyksessä. Lataa huvilan käyttöohjeet tästä.>>

Osoite:

Veteraanitie 8, 70420 Kuopio

Löydät meidät myös Facebookista